Görögkatolikus táborozók a levéltárban

2018.07.05.
A Szolnoki Görögkatolikus Egyházmegye által szervezett nyári tábor felső tagozatos résztvevői levéltárunkban töltötték július 4. délelőttjét.

A raktárlátogatással, levéltári gyűjteményünk érdekes darabjainak megtekintésével induló program a restaurátor műhelyben folytatódott, ahol a gyerekek az iratkárosodások lehetséges okaival illetve azok megelőzésével, valamint a restaurátor munkájával, eszközeivel ismerkedhettek meg, majd maguk is kipróbálhatták a papírmerítést.

[[{"fid":"440309","view_mode":"zoom","fields":{"format":"zoom","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_keletkezesi_hely[und][0][value]":"","field_keletkezesi_ido[und][0][value]":"","field_image_description[und][0][value]":"","field_image_author[und][0][value]":"","field_eredeti_meret[und][0][value]":"","field_tags[und]":"","field_licence[und]":"2452","og_group_ref[und][0][default][]":"12","field_folder[und]":"2907"},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-zoom"}} clearfix">

Görögkatolikus táborozók a levéltárban

 

Utolsó frissítés:

2018.08.13.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges