Fotókiállítás nyílt a Tisza moziban

2018.08.02.
2018. augusztus 1-én a MONFODI, azaz a Mozgáskorlátozottak Nemzetközi Fotó- és Színesdia Pályázataira érkezett alkotásokból nyílt kiállítás a Tisza Mozi Kávézójában. Az Arcok-sorsok-emberek című tárlat augusztus végéig tekinthető meg a népszerű művészmoziban.

Csönge Attila megyei levéltár-igazgató és Fehérvéry Tünde, az Én is vagyok! Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesületének elnöke közösen köszöntötték a megjelenteket és méltatták a MONFODI-t megálmodó és több, mint két évtizeden át működtető Magony László munkásságát. A levéltár vezetője külön köszönetet mondott Magonyné Dr. Gulyás Évának, aki férje és az általa létrehozott közhasznú alapítvány teljes irathagyatékát, valamint a nemzetközi pályázatokra érkezett fotókat a levéltárnak ajándékozta. Megköszönte továbbá Demeter Istvánnak, a Tisza Mozi vezetőjének a kiállítás befogadását, mivel a helyszín valóban csodálatos miliőt biztosít, és látogatottságának köszönhetően garantálja, hogy több ezren láthassák az elkövetkező hetekben a szemet gyönyörködtető fényképeket.

[[{"fid":"465151","view_mode":"zoom","fields":{"format":"zoom","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_keletkezesi_hely[und][0][value]":"","field_keletkezesi_ido[und][0][value]":"","field_image_description[und][0][value]":"","field_image_author[und][0][value]":"","field_eredeti_meret[und][0][value]":"","field_tags[und]":"","field_licence[und]":"2452","og_group_ref[und][0][default][]":"12","field_folder[und]":"2907","classes[]":"align-center"},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-zoom"}} clearfix">

Fotókiállítás nyílt a Tisza Moziban

 

Utolsó frissítés:

2018.08.27.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges